yahoo WEBmessenger mai are de invatat

yahoo si-a lansat in sfirsit varianta online a messengerului. baietii zic ca jucaria e perfecta pentru cei care sunt la munca si care pina acum nu puteau sa instaleze messenger-ul pe calculatoarele insitutiei. in plus, daca esti intr-un net cafe sau folosesti un calculator publci oriunde in lume poti sa conversezi cu prietenii.

toate bune si frumoase. si daca tot sunt acum intr-un net cafe am vrut sa incerc noua jucarie. am intrat pe adresa in cauza si mi s-a cerut sa instalez adobe flah player. bineinteles ca fiind calculator public, administratorul nu-ti da voie sa instelzi nimik pe el asa ca nu poti folosi messengerul. uite ca la asta nu s-au gandit cei de la yahoo. si pierderea e a lor pentru ca eu voi intra pe e-messenger sau pe alte asemenea jucarii care iti ofera acces online la orice messenger. si merg muult mai repede si mai bine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Microsoft ‘n’ Yahoo WebMessenger : Lazar’s

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*