fata de blogger

dupa birou de blogger si desktop de blogger acum o noua jucarie se intinde rapid in blogosfera romaneasca.

ideea lui dan (dece blog) da o fata umana blogului romanesc. oricine are blog poate sa-si trimita poza si asa apare in tablog. ideea mi se pare super. macar asa sa ne cunoastem si noi. ii mai trebuie insa un site dedicat si in spatele fiecarei poze cite un link catre blogul in cauza. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. O idee excelenta.L-am felicitat pe Dan(de ce?) pentru tablog.Mai sunt cateva greseli la unele bloguri ,lipseste “g”,iar deasupra mea este “profesoara”pe care inca nu am gasit-o in lumea blogosferei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*