cu prize

merg la un magazin de electronice de la care aveam pretentii sa-mi iau niste adaptoare de priza de la 110 la 220v. iau vo 9 bucati ca sa-mi ajunga pt toate jucariile luate din SUA.

ajung acasa si le probez pe rind. nici una nu statea k lumea pe stecher sau in priza. fie erau strimbe, fie placutele dinauntru erau indoite etc.

merg a doua zi la magazin sa le inlocuiesc sau sa-mi iau banii si ma lovesc de un angajat care imi sugereaza sa nu le scot si bag tot timpu ca d-aia nu mai merg.

pai d-aia le-am luat. sa le scot si sa le bag, sa le folosesc… ca d-aia sunt adaptoare de priza. uite asa isi pierd ei clientii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*