yahoo se baga in wordpress

pentru ca lui wordpress ii merge bine. evident.

dar oare cauta bloggerii rich content? oare se pot ei lasa cumparati cu un… tricou?

yahoo a facut azi public un plug-in pt wordpress. jucaria iti pune in post imagini, grafice si alte prostioare de umplutura. in curind ei promit si search contextual. totul de la yahoo si totul gratuit. pt ca orice link te duce pe paginile yahoo.

eu nu ma bag. nu m-au convins.

ceea ce nu spune nici yahoo si nici matt de la wordpress este ca plug-inul este dezvoltat de srl-ul lui alex king (unul dintre fondatorii wordpress). hmm, se lasa wordpress cumparat de yahoo?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

  1. Shit.I don’t like Yahoo.Sau cel putin nu imi place motorul de cautare si mailu’.Singurul lucru pe care il folosesc este yahoo messenger.Dar sa se bage si in wp, yuk….

  2. Caută să se dezvolte. Nu cred că vor cumpăra wp. Căt despre plug in, se poate trăi şi fără. chiar mai bine.

  3. Adrian e vinovat pentru ca in mesaje se mai pot strecura si greseli, de ce nu instalezi pluginul ala care iti permite sa editezi mesajele ?

  4. Depinde ce blog ai, depinde ce faci si despre ce scrii, depinde de multe chestii. Eu l-am instalat si mi s-a parut ok, dar pur si simplu nu ma ajuta deloc pentru ca imaginile le uploadez pe host etc etc, pe mine nu ma ajuta dar mi se pare util … :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*