jackass 2.5 – free, online

urmatorul film din seria jackass apare online. nu pe dvd, nu in magazine si nu la tv sau cinema.

baietzii au gandit bine. nu exista publcitate mai buna decit cea oferita de un produs dat la liber pt download.

pelicula de peste o ora apare pe 19 decembrie si va AICI doar pt 2 saptamani. dupa care poate fi cumparat de pe iTunes sau alte servicii similare.

ce zici de trailer?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

  1. I love jackass. Încă nişte oameni care realizează cât de puternic e internetul. Din ce în ce mai mulţi :D

  2. Pot spune ca sunt niste oameni idioti pentru care lucruri considerate de noi imposibile ei le fac, sunt idioti dar in acelasi timp amuzanti.

  3. Nu crezi ? Cand vii la mare sa faci si tu fazele care le fac aia, daca faci asta iti asigur hostingul un an si iti dau si 5 domenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*