yahoo inchide pravalia?

stii mesajele alea cu "daca nu vrei ca yahoo sa se inchida trimite mailul asta la toti cei din lista ta"…

uite ca yahoo a inceput sa inchida din jucarii. dupa yahoo photos urmeaza site-ul de licitatii sa dispara. ciudat este ca toate povestile astea apar in momentul in care microsoft anunta ca vrea sa cumpere yahoo. strategie de marketing sau asta e modul yahoo de a se preda? 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Eu zic ca-si inchid jucariile pentru a le vinde si cumpara tot ei (sau un prieten), a-si forma o noua firma si a isi repune pe net jucariile. Eu cam asa as face. Mai ales daca Microsoft a dat deja un pret si sunt hotarati sa cumpere… As ruga un prieten sa-mi cumpere jucariile, care nu ar mai fi sup jurisdictia Yahoo, l-as pune sa-si faca o firma, mi-as da demisia si as deveni actionar la firma lui… Dar noi suntem romani. Stim sa gandim astfel incat sa fentam pe cat mai multi si sa ne fie noua cat mai bine…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*