gata pentru marte

nasa kennedy space center"phoenix mars lander" este ultima jucarie pregatita de nasa pentru cucerirea planetei marte. racheta a sosit astazi in cape canaveral, florida. specialistii de la NASA spun ca o vor lansa pe 3 august. 

noutatea este ca de data asta, racheta va ateriza pe solul martian si va colecta probe pentru a stabili daca zon este favorabila vietii. singura problema e ca drumul pina acolo se face in 8 luni. deci va trebui sa mai asteptam pina anul viitor…

poza e de la kennedy space center, iar racheta face parte din misiunile apolo…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*