“gmail anti-spam team” intra in actiune

gmail anti-spam team

parca e titlu de film….

e greu de crezut ca o adresa nou facuta poate sa primeasca atita spam. gmail ma multumeste insa la capitolul anti-spam. acu vo citeva minute am vazut insa o chestie noua: gmail anti-spam team a intrat in actiune.

atunci cind stergi mesajele din spam folder esti intrebat daca vrei sa anunti echipa gmail despre ce si cum ai primit. eu am vrut. ca e igienic…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*