WWDC 2011

Developerii se intilnesc cu inginerii Apple incepind cu 6 iunie. Conferinta de anul acesta tine pina pe 10 iunie si pune, din nou, accentul pe aplicatii.

Tag-line-ul invitatiei pe care am primit-o astazi spune “Join us for a preview of the future of iOS and Mac OS X”. Eu inteleg din asta ca vom vedea ce aduce iOS 5 si vom afla data de lansare pentru Lion. Nimic despre hardware, probabil, dar asta conteaza mai putin in luna iunie. Sunt convins ca daca noul iPhone este gata de lansare, il vom vedea in vara.

Sunt sanse mici sa ajung in iunie in San Francisco din nou, dar asta nu inseamna ca informatiile relevante nu vor fi prezente pe boio.ro.

Dar pina pe 6 iunie mai e ceva. Se pot intimpla multe…

update: biletele pentru WWDC au fost deja vandute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. E cam dificil sa iti iei bilet din Romania, nu accepta plata prin card si e nevoie de acelasi formular ca la subscriptia de developer ce trebuie trimis prin fax.

    Daca s-au vandut biletele in 7 ore, ce sanse are avea un document trimis prin fax ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*