WWDC 18 are loc între 4 și 8 iunie în San Jose, California. Tu ce noutăți ai vrea să anunțe Apple?

WWDC 2018

World Wide Developers Conference – evenimentul anual organizat de Apple pentru developeri debutează pe 4 iunie. Vreme de 5 zile, sute sau mii de developeri din toată lumea se strâng în San Jose, California pentru a vedea ce a pregătit Apple legat de software pentru acest an.

Evenimentul din 2018 are loc la McEnery Convention Center.

Noi, ceilalți, aflăm pe 4 iunie noutățile despre macOS și iOS. Evident, Tim Cook și echipa vor prezenta și tot ce aduce acest an pentru tvOS, watchOS și alte sisteme de operare și funcționalități noi pentru device-urile Apple.

Mi-ar plăcea să văd în iOS 12 ceva noutăți. Poate o redesenare a Control Center și schimbarea unor aplicații default de pe acolo. Totodată, cred că Siri are nevoie de un update serios. Pe Mac, sistemul de operare e chiar OK acum. Este însă, anul în care Apple o să vină cu noutăți, așa că sunt curios ce o să aducă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. As vrea sa stiu cand se lanseaza acea versiune de iOS care imi va permite sa imi selectez daca vreau sa ma incetineasca sau sa mearga default.

  2. Sincer, aș vrea să văd Siri în limba română, aș vrea să văd Apple Music freemium și aș vrea să văd noile iPhone, atât.

  3. As vrea sa vad un iPhone SE2 … zvonurile il anuntau pentru luna asta dar nu a fost nimic :( Poate in iunie avem noroc cei ce inca ne dorim un telefon ~4″

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*