wtf of the day: un rus pune trademark pe emoticons

individu sustine ca e dispus sa lase lumea sa le foloseasca pe gratis. off… noroc cu el. asa ca a primit titlul onorific de idiotul anului 2009.

The reaction in his home country has been quick. Alexander Manis, director of a broadband provider in Russia, said to NTV: “Imagine the next wise-guy who trademarks the 33 letters of the Russian alphabet and then says anyone who uses the Russian alphabet has to send him money. It’s absurd.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Uite aÅŸa devii celebru. Mai contează că eÅŸti idiot atâta timp cât eÅŸti “cel mai” într-un anumit domeniu? Pentru unii nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*