razboiul clonelor

… de iPhone. azi am gasit iar clone de iPhone intr-un magazin. m-au distrat doua chestii. in primul rand vanzatoarea prezenta telefonul ca pe ceva ce “nu e iPhone, dar are toate functiile si e mai ieftin”. din fericire nu au pus botul foarte multi.

pe de alta parte, mi-au placut cutiile jucariilor. aveau nume precum “i 9” sau “SciPhone” si erau pline de icoane care semanau cu cele de iPhone. inauntru era o amestecatura de cartoane negre, pungi din ala cu bubble care adaposteau telefonul propriu-zis si o grama da cabluri negre – evident incarcator, casti si alte cele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*