iOS 4.2 pentru iPad

Este Beta 1 si se comporta exact asa cum il stim pe iPhone acum. Multitaskingul face insa diferenta.

iOS 4.2 schimba butonul fizic de rotire intr-un buton de mute! Cu ocazia asta, butonul de oprire a rotirii se transforma intr-unul virtual. In plus, avem un buton de modificare a luminozitatii.


Si daca 4.1 a avut putin peste 400 MB, iOS 4.2 are 514 MB. Cind ajungem la iOS 6.0 nu o sa mai avem loc pe telefon deja…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Adrian, poti sa-mi dai un sfat? Cum pot cumpara un iPad din SUA? Puteam sa-l iau din Franta, dar mi s-au parut prea mari preturile (cel de $729, de exemplu, era 700 €). Livreaza in Romania? Banuiesc ca nici vorba. Pot sa-l platesc cu cardul pe site si sa-l livreze unui prieten care sta in SUA?

    Also, ce carcasa (case) ti-ai luat pentru iPad, care-s cele mai bune? Ma gandesc ca ai incercat cateva pana acum si ne-ai putea da niste ponturi.

    Merci.

  2. @catalin: nu tu erai cel care lasa la fel mesaje pentru jailbreak pentru 4.0 sau alte versiuni de iOS? Raspunsul este unul si va fi mereu acelasi: atunci cind sunt info importante le vei vedea pe prima pagina a boio.ro.

1 Trackback / Pingback

  1. iOS 4.2 da o noua viata iPad-ului | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*