WTF of the Day – rigla cu desfacator de sticle

Copilul tau nu merita si el o bere, in pauza? Daca tot incepe scoala, ia-i si o rigla cu desfacator de sticle. E doar 10 dolari, dar e facuta din otel inoxidabil.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. mai degraba deschide sticlele de cola de 0.25, cele de bere au inceput sa aiba sisteme alternative gen inel sau twist-off

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*