iStart Spanish – Aplicatia emigrantului

Vrei sa pleci in concediu in Spania sau sa iti gasesti un loc de munca si nu le stii limba? Poti sa te apuci de vazut telenovele sau sa castigi un concurs pe boio.ro.

iStart Spanish este genul de aplicatie care nu te trimite pe net ca sa inveti limba, ci iti ofera totul offline. Aplicatia care in mod normal costa 10 dolari si are 128 MB te va lua de la nivelul “incepator” si te va duce la un nivel de “conversatie”. Cele 50 de lectii bine desenate si cu audio incorporat sunt facute concepute de catre doi vorbitori nativi de limba spaniola: un columbian si un spaniol.

Iar daca iti pierzi greu rabdarea, aplicatia te ajuta sa treci peste momentele grele cu ajutorul unor mici concursuri – pentru fiecare pas important castigi insigne.

Eu daca vreau sa invat spaniola, dau o fuga in Mexic. Desi… la cit de enervanti sunt mexicanii uneori e mai simplu sa folosesc iStart Spanish.

boio.ro pune la bataie 2 promo-coduri pentru iStart Spanish. Tot ce ai de facut este sa urmezi 3 pasi:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “Castiga “iStart Spanish” pe boio.ro http://is.gd/dZuXy @boioglu”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) in care sa spui de ce ti-ar fi de folos aceasta aplicatie.

Castigatorii sunt Sergiu si @pink_gecko. Ii rog sa-mi dea un email de pe adresa lasata initial. Codurile nerevendicate in decurs de 4 zile de la tragerea la sorti vor fi oferite altor cititori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. am uitat sa zic ca ar fi folositoare pt scoala. adica fac spaniola si app asta ar fi un bun meditator :)

  2. http://twitter.com/sergiudodis/status/20289686012
    De ce mi-ar fi de folos da?
    Pai avand in vedere ca de curand sunt fericitul "posesor" al unei nepotele care va creste in Spania si care probabil va vorbi mai bine spaniola ca romana trebuie sa tin pasul si sa invat si eu cate ceva, deci aceasta aplicatie mi-ar fi mai mult decat folositoare…

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention iStart Spanish – Aplicatia emigrantului | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*