WTF of the day – microbii de jucarie

hai sa lasam iphone si apple pentru 1 minut si sa intram in lumea minunata a microbilor… de plush. pacat ca a trecut Valentine’s Day. prostiile astea ar fi facut fericita o fata dusa cu pluta. i guess…

care e preferatul tau? sifilis, e-coli, salmonela? microbii de plush vin in 3 marimi diferite si au preturi de la 8 la 25 dolari. via

dupa un astfel de post, nu-i asa ca stirile cu iPhone sunt excelente?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*