Google Chrome pentru Mac in Firefox

Google ne amana cu Chrome for Mac , dar ne da functiile Chrome cu lingurita in Firefox.

Noul Google Toolbar (5 beta) pentru Firefox (Mac) iti da acel “new tab” cu paginile vizitate pe care unii il indragesc in Chrome. Daca vrei sa nu iti incarci ecranul cu inca un toolbar, dar te tenteaza functia, poti sa ascunzi google toolbar.

Eu il am in teste acum si mi se pare ca se misca suficient de rapid. Daca sa dovedeste util, isi va gasi un loc ermanent intre add-on-urile de pe Firefox.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Despre Chrome nu pot spune decat ca este rapid si cam atat. Restul lipseste aproape cu desavarsire. Personal indragesc Opera care ste intuitiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*