WTF of the Day – LG Retro TV

Nu stiu cati dintre voi isi aduc aminte sau chiar au folosit un televizor pe lampi, sau un tv care avea butoane de volum, pornit/oprit si 6 butoane pt canale. Nu exista telecomanda, nu exista cablu, ci doar antena si aveam doar citeva ore de emisie pe zi de la TVR si mai prindeam niste bulgari, cu pureci…

LG crede ca vremurile alea sunt interesante si s-a gandit sa scoata un retro TV.

LG 32LN630R va costa putin peste 750 dolari si chiar are butoane (butucanoase) de volum si… inca ceva. Iar picioarele de lemn il tin deasupra etajerei pe care sta.

Cum LG nu e pe primul loc la smartphone-uri, poate ca merita sa incerce un telefon cu disc si pick-up.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Mie-mi plac butoanele alea mari de volum. Daca sunt “digitale” (fara potentiometru), sunt sigur ca modifici volumul mult mai repede decat din telecomanda :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*