Inventii noi pentru lucurile simple din jurul tau

E greu de crezut ca poti sa mai re-inventezi priza din perete sau capacul de la WC. Nu ma refer la prize cu senzori sau care opresc curentul electric atunci cind jucaria ta s-a terminat de incarcat. Nici la scaune de WC cu spalare sau igienizare automata.

Ci la design si functionalitate. Astazi am dat peste doua astfel de idei. Pe cit de simple, pe atit de logice.

Priza inclinata la 33 grade.

De fiecare data cind pun ceva in priza din perete si aceasta e situata mai jos de un 50cm trebuie sa ma uit bine de tot ce fac sau sa incerc sa introduc stecherul de mai multe ori. O jucarie de genul asta nu iti face priza sa coste mai mult, ci sa fie mult mai usor de folosit.

Exista asa ceva in Romania? Spune-mi de unde o cumpar!

O alta idee foarte buna este capacul de wc fosforescent. Si asta din imagine nu e singurul model. Baietii iti vand pentru 50 dolari nuante si modele diferite de albastru sau verde.

Se cheama Nightglow si iti va lumina noptile atunci cind ai nevoie sa “tintesti” sau nu ai chef sa aprinzi lumina din baie ca sa nu te trezesti de tot.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Priza este foarte utila, dar in schimb despre capacul de wc nu pot spune acelasi lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*