wtf of the day – HP laptopul de 6 kile

cind toata lumea lanseaza jucarii cit mai mici si mai subtiri, HP vrea sa ne dea un animal de 6 kg, cu 2 display-uri si un trackpad pozitionat cel putin ciudat. poza alaturata spune totul.

chiar si daca ei zic ca e facut special pentru jocuri… cine l-ar cumpara cind e mult mai simplu sa ai un PSP, un WII legat la TV sau chiar un iTouch cu ultimele jocuri din AppStore?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Lool … m-am gandit sa scriu si eu de animalu’ asta … URAT … da’ am zis ca numa’ imi fac de lucru dejaba … ca nu mere si nu se paote asa ceva … ii u desktop pe care il poti lua la plimbare … da’ iti tre’ un geamantan … numa’ sursa cred ca are 3 kile … sau asa imi pare mie din ce poze am vazut cu ea …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*