jurnalisti concediati pe motiv de criza

presupun ca e deja old news in romania faptul ca National TV isi concediaza reteaua de corespondenti locali. privita din interior povestea e trista. o stiu pt ca am colegi/prieteni care lucrau pt NTV.

din afara insa e destul de simplu: NTV a bagat bani multi in oameni si dotari, salariile corespondentilor locali erau printre cele mai mari din provincie si acum cad brusc. poate de aia e mai bun un job la TVR unde ai salariu decent si mai ales sigur.

sau poti sa-ti faci blog sau ziar/televiziune online si sa cheltuiesti mai putin

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*