LMA mouse. sau nu

jucaria aia pe care o tii in mana toata ziua (nu te gandi la prostii) a implinit 40 ani.

fara sa stiu ca azi e aniversarea mouse-ului, am infipt unul in MacBook Pro. 2 click-uri, un scroll down si 15 secunde mai tarziu l-am scos si l-am aruncat de unne a venit.

mouse-ul este pe cale sa moara. cu un multi-touch trackpad linga tastatura nu vei mai simti niciodata nevoia sa folosesti alt input device. btw, a aparut deja tastatura wireless cu trackpad incorporat. inca o dovada…

mda, sunt persoane care au nevoie de mouse ca sa editeze video sau foto. pe ei ii inteleg, oarecum. si mai sunt si aia care “trebuie” sa joace solitaire…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. asteptam una de la apple. sau doar trackpad-ul separat. Nu inteleg de ce nu se gandesc la asa ceva. e bun cand conectezi macbook-ul la un display. eu stau cu el sub monitor..nu mai suport mouse-ul…

  2. Eu prefer tot mouse-ul … mi se pare mai comod de utilizat. Recunosc ca nu am avut bucuria de a atinge un multi-touch de sticla de la Apple, dar parca tot un mouse as prefera. La fel prefer si mouse si tastatura cand vine vorba de gaming in detrimentul gamepad-urilor … poate wii m-ar convinge sa prefer decat tastatura.

    “Is it just me?”

  3. Exista de la logitech tastatura cu trackpad “dinuovo edge” ,i’m one of the lucky owners :D ,este super si merge si cu macbook-ul ,si tin sa mentionez ca este vorba de un trackpad inteligent care se aseamana oarecum cu cel de pe mac .

  4. nu suporta multitouch ,nici nu prea avea cum din moment ce initial a afost conceputa pentru MS ,are in schimb functii de scrol ,zoom in aplicatii si faza este ca mai nou functioneaza si pe mac ,de fapt a mers intotdeauna numai ca acum este suportata oficial prin driver

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*