WTF of the day – battery charger pentru Unibody MacBook Pro

jucaria asta pare utila si e bine de tinut intr-un colt al mintii, dar aspectul general e cel putin ciudat. O baterie are vo 20 cm. Iti imaginezi cum ar sta ditamai chestia aia pe birou?

“Intelligent Battery Charging Station” costa 150 dolari si merge cu bateriile de Unibody – 13 sau 15 inch. Unul dintre sloturi incarca bateria si celalalt o reconditioneaza. Dar pentru asta trebuie sa o scoti din laptop. Oare nu e mai simplu sa o incarci cu laptop cu tot, in timp ce-l folosesti?

As fi tare curios sa aflu daca IBCS chiar ajuta bateriile. Dar pina voi avea nevoie de el, probabil ca imi cumpar alta baterie, sau chiar un alt laptop.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*