Memory Stick – 2TB

Sony ne arata ca se poate. Cum ar fi sa ai in aparatul tau foto un card de 2TB. Sa tii milioane de poze si filme. (Si sa se prajeasca inainte sa le downloadezi, dupa 1 an de folosire :))

Deocamdata avem doar specificatiile, nu si jucaria in sine. dar in citiva ani..

tocmai acum, cind mi-am luat si eu Time Capsule de 2TB :)

pina una-alta, de azi avem si un HDD de 3.5 inch (pentru desktop-uri) de 2TB cu 7200 rpm.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. hahahahaahahah ce tare ai fost aici “””” sa se prajeasca inainte sa le downloadezi, dupa 1 an de folosire :))
    “”” daca nu am inceput sa rad si eu cred ca as inebuni sa aam toata informatia pe asa hard mic si sa am poze etc etc si sa eie foc sau sa-mi aparaca pe sistem ” fraiere eau foc ” :))))
    hahahahahah

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*