inca un concediu plin

numai concediu nu a fost asta. Am avut atit de mult de lucru si de alergat prin Constanta si prin tara, incit nu am avut timp deloc de mine.

Mi-a facut placere sa scriu despre Romania

A venit timpul sa parasesc Romania pina prin 2010. Odata cu munca, poate am timp si de odihna. Pina atunci insa, trebuie sa ma lupt cu valizele si sa nu adorm pe drumul spre Otopeni.

Nu stiu cum/cind voi avea acces la net in urmatoarele 3-4 zile asa ca probabil voi posta mai mult pe twitter. Poti sa ma urmaresti in real-time pe twitter sau sa vezi postarile zilnice pe Lifestream.

chipintaci

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Mult succes in continuare Adrian!! Mi-a facut foarte mare placere sa particip la conferinta boio.ro de la Orange Concept Store. Abia astept sa revin si la anul. Pana atunci te voi citi zilnic.

  2. Imi pare bine ca ne-am cunoscut la conferinta si te mai asteptam cu aceleasi ganduri bune si initiative. Si pana atunci, o sa te “urmarim” pe blog.
    Drum bun si odihna placuta.
    Iepurasu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*