World Puzzle for iPad

Crezi ca esti tare la Geografie? Dovedeste-ti cunostintele cu “World Puzzle for iPad”. Aplicatia este, asa cum ai ghicit, un puzzle care se bazeaza pe tarile lumii. Treaba ta este sa le pui cap la cap pina recreezi hartile. Si nu te limitezi doar la cele 110 tari, ci si la judetele sau statele care le compun.

World Puzzle for iPad este excelenta pentru scolari, dar si pentru pasionatul de geografie din tine. Grafica interesanta si nivelurile jucate in hard sau normal mode iti vor da citeva zeci de ore de batai de cap.

boio.ro pune la bataie 4 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “World Puzzle for iPad” /http://is.gd/LgGGwm pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Update: castigatorii sunt: george movila, muntean valentin, SergiuD si Bogdan. Ii astept cu un email pina pe 24 februarie pentru a intra in posesia codurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Intrii pe pagina aplicatiei din AppStore, apesi butonul “Buy App”, Buy din nou, introduci parola contului tau, iar apoi cauti unde scrie “iTunes Gift Cards and Certificates” ( sub cardurile alea bancare ), si acolo introduci codul.

  2. @DjCultus: google is your best friend :)

    In iTunes, intri pe iTunes Store. Dreapta sus ai adresa ta de mail si linga ea o sageata mica in jos (apare la hover). Apesi pe sageata si dai click pe Redeem. In pagina noua care se deschide, pui codul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*