Hanorac pentru iPhone

Imi plac hanoracele si cind am vazut jucariile astea de mai jos am cam salivat dupa ele. Dap, sunt huse de iPhone in forma de hanorace cu tot cu gluga, fermoar si chiar si varianta “impletita de bunica”. OK, husele merg adaptate si la alte telefoane si oricare ar arata sexy in ele.

Si parca si merita cei 17 dolari de pe eticheta.

via. Articolul de mai sus chiar NU e reclama. Mi se par geniale husele :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*