WordPress – gratis, dar cine il tine minte?

Am vazut site-uri de prezentare facute pe wordpress si sute de mii de blog-uri, dar nu credeam ca o sa vad si magazine care isi fac site. Poza asta e facut astazi, undeva in Constanta.

Chiar sunt curios daca tine cineva minte URL-ul site-ului. Nu are decit 32 caractere.

Nu cred ca proprietarul e din categoria celor saraci. Zona in care se afla magazinul il face pe acesta sa plateasca sute sau chiar mii de euro/luna pentru spatiul comercial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*