Concurs rapid: “Light up the Christmas Tree” pentru iPad

Ce se intimpla atunci cind cititorii boio.ro nu isi revendica la timp promo-code-urile?

Da, tu ai de castigat! Asta daca esti la timpul potrivit pe boio.ro. Doua coduri pentru “Light up the Xmas Tree” nu au fost revendicate, asa ca primii doi cititori care lasa un comentariu la acest post castiga jocul facut de un developer din Romania.

Nu trebuie sa postezi nimic pe Twitter, dar jocul este doar pentru iPad, asa ca posteaza un comentariu doar daca ai nevoie de el.

update: codurile au fost castigate!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*