wordpress 2.7 download

noua versiune de wordpress e AICI .

wordpress 2.7 a primit numele de “Coltrane”. legenda spune ca echipa condusa de Matt nu a vrut sa o numeasca wordpress 3.0 doar pt ca nu a vrut sa para ca sare peste etape. dar imbunatatirile aduse si noua interfata fac wordpress sa fie cu totul diferit.

wordpress face parte din jucariile care mi-au schimbat, intr-un fel, viata. si va sta pentru mult timp in top 4 al jucariilor mele preferate.

prezentarea de mai jos spune aproape totul. uita-te la ea in HD, full screen.

eu o sa-l instalez cu prima ocazie cind am net bun. o sa fac niste teste locale. just in case… Ceea ce ma tenteaza cel mai mult este optiunea de upgrade direct din din dashboard. de aia se spune ca aceasta va fi probabil ultima data cind vei mai upgrada manual wordpress.

https://videopress.com/v/hFr8Nyar

4 Comments

  1. Eu am incercat RC1 pe un server local insa importul de pe 2.6.5 nu a functionat prea bine, toate posturile sunt importate cu titlul gol. Am incercat tot felul de chestii insa nimic nu a dat rezultate. Asa ca am renuntat. Cand o sa am ceva timp poate incerc din nou noul ultimul RC.

  2. Aha, m’am uitat eu aiurea. Oricum, pe RC1 nu a mers si nu am gasit nici un fel de informatii pe nicaieri. Insa o sa incerc cand am timp varianta finala sa vad daca s’a schimbat ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*