MBP: bucuria unui update

nu am simtit nevoia, pina acum, sa fac update-uri de software la MacBook Pro. totul parea sa mearga OK de la inceput. de fiecare data insa, ma simt bine cind apple imi ofera o solutie pentru… o problema pe care nu am avut-o.

in seara asta avem update-uri noi pentru MBP din octombrie 2008. chestii marunte si la prima vedere neimportante: un firmware upgrade care fixeaza eventualele probleme cu USB si alte device-uri.

poate ne dau drumu la quickpwn pe noile MBP…

chestia cea mai placuta este modul in care isi face MacOS update-urile. muult mai simpatic decit enervantul windows update.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*