is it just me?

nu stiu daca ai observat, dar in sidebar, la tag-uri si sub fiecare post gasesti etichetele care au facut istorie pe boio.ro.

is it just me?” este unul dintre cele mai cunoscute tag-uri, care s-a aflat alaturi de mine inca de la inceputuri. exprima felul in care vad, analizez si povestesc mai departe toate cele care imi sunt in jur. de la articole funny la analize serioase sau editoriale, “is it just me?” apare pe boio.ro macar o data pe zi.

acum, tag-ul cu pricina a implinit 1000 de posturi. o mie de articole care ma caracterizeaza si care iti spun mai multe despre felul in care gandesc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*