wireless internet letal

un conducator auto american a murit azi dimineata, dupa ce masina sa s-a ciocnit frontal cu un hummer. nimik neobisnuit pina aici. cind politistii au inceput sa caute printre fiarele contorsionate un motiv pt accident au constatat cu surprindere, ca soferul era ocupat… cu internetul.

omu isi legase laptopul la bricheta masinii, ca sa nu-i moara bateria in timp ce shoferea si naviga pe net in acelasi timp. ocupat cu click-urile el nu a mai dat atentie unui fapt minor cum ar fi acela ca a intrat pe contrasens cu peste 60 km/h… iar hummer-ul e tot hummer…

stiam yo ca netu asta nu e bun…  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*