cu iz…

Moda "lepshelor" on-line nu va apune niciodata. asta daca nu va fi inlocuita de altceva. Ilie m-a taguit cu o chestie simpatica. o chestie care face apel la memoria mea olfactiva: cinci mirosuri care ma invoreaza, sau care-mi trezesc amintiri placute, sau care pur si simplu imi plac… ordinea e intimplatoare:

1. parfumul iubitei mele, atunci cind o string in brate si sind stiu ca nimik altceva nu imi mai trebuie.

2. painea sau cozonacul cald

3. (paradoxal, desi nu sunt fumator:) mirosul primului fum de tigara luat de cineva. atit. restul fumului, ca si obiceiul in sine…ma deranjeaza…

4. mirosul victoriei sau lucrului implinit. pe care il simt inainte de a mi se realiza inca un vis mai mic sau mai mare…

si ca sa mai pun ceva si pe locul 5. ar fi…florile de primavara… 

dau leapsa mai departe urmatorilor: Dragos, Anda, Cristi, H3ll3n, Radu si Piticu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Interesant! Mirosurile placute fac parte din farmecul vietii intr-adevar! e ciudat totusi ca pentru unii e miros neplacut ceea ce pentru altii e grozav! De exemplu mie imi place mirosul de chibrit aprins. La fel mirosul de aracet:) Asta ca o ciudatenie, pe langa altele mai “normale” bineinteles. A propos, e interesant cum anumite mirosuri te duc in trecut (memoria involuntara a lui Proust). Putere magica cu siguranta!

1 Trackback / Pingback

  1. piticu.ro » Asta-mi place

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*