google apps la tot cartieru

una dintre cele mai noi si mai complexe jucarii de la google iese pe piata cu o versiune "profi" (google apps premier edition). baietii zic ca pt 50 de dolari pe an primesti o gramada de chestiutze care de care mai folositoare: de la suport nelimitat pina la integrarea solutiilor google pt domeniul tau si personalizare lor…

toata povestea asta mie imi miroase din ce in ce mai mult a googleOS. stiu ca nu va veni in curind si probabil ca google merge pe o idee mai mijto: nu facem sistem de operare ci le dam tuturor sculele necesare sa-si construiasca sistemul propriu. totul pe bani putini si totul online. bine-gandit…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*