Wireless Charger pentru iPhone

era si cazu sa apara. Nu e de la Apple, dar arata suficient de bine. Pachetul Wild Charger contine placa pe care se aseaza telefonul si un Skin de silicon pentru iPhone. Acesta din urma are un fel de mufa care sta tot timpul in telefon.

Jucaria va fi disponibila din luna iulie pentru 80 dolari. Daca vrei sa cumperi numai husa, dai 35 dolari. dar nu vad rostul…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. sa vad daca am inteles. ala de sus ii incarcator iphone. si incarcarea se face prin wireless? cum vine asta… poate cineva sa explice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*