cind scrii cel mai bine?

eu scriu noaptea. si nu numai pe blog. asta e obicei vechi de cind scriam stii noaptea sau de cind scriam proza noaptea…

am luat si blogosfera la control si am observat obiceiurile lor: vali petcu pare sa scrie mai bine dimineata. si asta dupa ce da o tura pe mail si pe ziare. atuni baga repede 2-3 bucati bune pe blog. restu sunt de umplutura si au mai mult caracter de posturi scrise fie ca reclama, fie la plictiseala.

cristi scrie mai bine cind pleaca la drum. nu conteaza unde anume. si dupa ce vine de la drum lung. asa a dat dovata pina acum cel putin…

tu cind ai spor la scris si din ce iti vine inspiratia?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*