iPhone 3GS in Romania – daca esti prost

si accepti sa dai peste 40 milioane lei vechi pe el…

Nu mai zic ca ei promit blana ursului din padure – un telefon pe care nu il au in stoc. Mda, stiu, prost e ala care cumpara, nu cel ce vinde…

Nici o referire la retea. Sa inteleg ca e deblocat deja din fabrica?

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

  1. @adrian boioglu: asta ma mira si pe mine…dar poate vor sa isi vanda produsele ramase pe stok (iphone 16gb negru) poate cu putin norok afli tu…si descifram marele secret ORANGE….

  2. scuze pentru deranj…promit ca este ultimul coment despre acest subiect……am sunat iarasi la orange…de fapt am pus mai multi prieteni si am aflat ziua in care vor fi si reclamele pe site……LUNI 29.06.2009 iar pe 1 sau 2 iulie 2009 va fi pus la vanzare….o zi buna si sper sa nu fi deranjat

  3. Beton !!! Totusi sper sa nu fie mai scump decat 3G de anul trecut cand am dat 569 Euro :))

  4. “poimaine” :)) ,prea tare oricum faza insa sunt maniaci destui care vor sa fie primii din romania care pun mana pe un 3GS si cand vad anuntul raman entuziasti si apasa butonul cumpara si apoi se trezesc cu bolovani in colet sau un iphone 2G fara display sau ba chiar mai rau cu un DUAL-SIM chinezesc. Toate acestea se practica mai ales pe portale de licitatii online.

  5. Dupa cum va spuneam nebunia iPhone 3GS a inceput deja pe portale de licitatii online, iata o ofeta facuta de utilizator pentru un iphone 3GS : “omule vreau asa tare telefonul asta ca iti dau un 2g pachet complet + un 3g 8gb negru pachet complet, ambele telefoane stare foarte ok (urme uzura doar pe spate) + 1000 ron. dar vreau unul de 32 gb. astept un raspuns, am mai facut oferta unui tip si a fost e acord dar nu a adus inca asa ca..mai astept. Stima!”

  6. Salutare tuturor….astazi ar fi trebuit sa fie ziua in care aflam daca intradevar vom avea iphone 3gs in ROMANIA prin ORANGE…..daca se poate sa sunama cat mai multi la ei ( 202) si sa intrebam detalii….ei au zis ca astazi vor da detalii complete…SA VEDEM DACA SE TIN DE CUVANT…o zi buna

  7. Am sunat azi la magazinul online orange (la ora 14) si mi-au spus ca il vor avea la mijlocul lunii iulie dar nu au stiu sa imi spuna exact.

  8. Am intrat pe magazinul online dar nu vad de unde se poate comanda 3GS.. nu apare in lista de telefoane.

1 Trackback / Pingback

  1. iPhone 3GS vine pe 2 iulie in Romania? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*