“Windows Vista Special offer”

sau cu alte cuvinte: ia d-aici ca e super oferta… marile lanturi de electronice din state se intrec in a-ti vinde pielea ursului din padure. daca am tot cumparat diverse produse de pe la Dell, HP, Circuit City sau Costco acum inbox-ul meu e bombardat de asa-zise oferte speciale pt Windows Vista…

pretu normal e de minim 199 dolari  pt "Windows Vista Home Basic" si poate ajunge pina la 399 $ pt "windows Vista Ultimate".

nu stiu cum se face atunci ca unul dintre magazine iti propune sa-ti instalezi Vista cu doar 69 $…. (dupa care, scrisa cu litere marunte vine si explicatia: pai numai instalarea e 70 de parai. vista se plateste separat, la pretu real) ;)

ce am mai observat: Windows Vista vine numai pe DVD. deci iti trebuie unitate care macar sa citeasca dvd. si carcasa nu mai e de carton ci de plastic

ps: si una din categoria stiati ca: acu daca tot am renuntat la internet explorer pt firefox… microsoft imi zice ca nu pot sa d-loadez update-uri pt "windows xp" daca nu am IE.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*