Cosmos.tv, Vadim, Realitatea TV si Prigoana?

cosmos tv in deveniresi daca tot ziceam de "kanal d" ca nu face nimik pt a da mai multa informatie celor care o cauta pe net, Cosmos TV (aka Vadim TV) dezamageste chiar daca s-a lansat oficial.

daca incerci sa o cauti pe www.cosmostv.ro vei fi redirectionat automat catre cosmos.tv si acolo… surpriza: nu e decit o pagina in constructie.

baietii au reusit sa puna la punct meniul de sus. daca e sa ne luam dupa asta, in curind vom afla mai multe despre emisiunile, programele si vedetele postului. 

si inca ceva: ghici cine detine atit domeniul cosmos.tv cit si cosmostv.ro? ROSAL GRUP, firma de salubrizare a lui Silviu Prigoana, iar datele de contact sunt cele ale Realitatea TV. pai ce legatura are Vadim TV cu Realitatea si cu Prigoana? imi scapa mie ceva?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Cosmos TV a fost inregistrat de mai mult timp, ca parte a mega-trustului de televiziuni de nisa a lui Prigona, intre care si !!!atentie!!! METEO TV. La moomentul de fata, nu mai exista vreao legatura cu Realitatea TV>

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*