“kanal d” isi face in sfirsit site

primu lucru pe care l-au facut a fost sa renunte la pagina aia de recrutari cu multe greseli gramaticale, pe care o comentam aici.

nici pagina de acum nu ne spune foarte multe despre ce va insemna "kanal d" pe piata media din romania. sunt numai generalitati. dar poate ca nu vor sa dezvaluie prea multe inainte de lansarea de la 18 februarie. 

am aflat printre altele, ca turcii sunt proprietarii variantei turcesti a CNN. nici nu stiam ca exista asa ceva… si in plus, kanal d va fi preluat de mai toate retelele de cablu din romania…

si inca ceva…tu ce intelegi din fraza asta: "Credem ca publicul din Romania are nevoie de un post de televiziune nou- o alternativa la ce exista acum, cind deja stim cu totii la ce ora ce putem vedea pe fiecare post." ???

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Gata! Postul public de televiziune a ramas fara drepturile de televizare ale Ligii lui Mitica. Turcii de la Dogan, care vor incepe sa emita pe 18 februarie, au anuntat ieri semnarea contractului cu Telesport, detinatorul licentei, in schimbul dreptului de a transmite doua meciuri pe etapa (optiunile 1 si 4), urmand sa plateasca, dupa unele surse, aproximativ 7 milioane de dolari pe an.

    CITESTE AICI RESTUL http://www.craitoiu.blogspot.com

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » Comos.tv, Vadim, Realitatea TV si Prigoana?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*