“kanal d” isi face in sfirsit site

primu lucru pe care l-au facut a fost sa renunte la pagina aia de recrutari cu multe greseli gramaticale, pe care o comentam aici.

nici pagina de acum nu ne spune foarte multe despre ce va insemna "kanal d" pe piata media din romania. sunt numai generalitati. dar poate ca nu vor sa dezvaluie prea multe inainte de lansarea de la 18 februarie. 

am aflat printre altele, ca turcii sunt proprietarii variantei turcesti a CNN. nici nu stiam ca exista asa ceva… si in plus, kanal d va fi preluat de mai toate retelele de cablu din romania…

si inca ceva…tu ce intelegi din fraza asta: "Credem ca publicul din Romania are nevoie de un post de televiziune nou- o alternativa la ce exista acum, cind deja stim cu totii la ce ora ce putem vedea pe fiecare post." ???

1 Comment

  1. Gata! Postul public de televiziune a ramas fara drepturile de televizare ale Ligii lui Mitica. Turcii de la Dogan, care vor incepe sa emita pe 18 februarie, au anuntat ieri semnarea contractului cu Telesport, detinatorul licentei, in schimbul dreptului de a transmite doua meciuri pe etapa (optiunile 1 si 4), urmand sa plateasca, dupa unele surse, aproximativ 7 milioane de dolari pe an.

    CITESTE AICI RESTUL http://www.craitoiu.blogspot.com

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » Comos.tv, Vadim, Realitatea TV si Prigoana?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*