windows live messenger 9.0

merita sa astepti pina in 2008 pt ca vine cu functii noi:

– sunete personalizate (adik poti sa-ti bagi o bucata din maneaua preferata ca sa-i sune celui de scrii ca un buzz.)

– o sa poti sa te loghezi de la mai multe calculattoare odata cu acelasi username (asta il va face fericit si pe prietenu care ti-a ghicit parola ca nu va fi scos de pe mess cind intri tu)

– gif-uri animate ca si poze la contacte (de parca actualele nu erau destul de enervante)

– link in status (cam asa cum se poate face acum la yahoo. adik poti sa-ti promovezi blogu sau pagina de hi5). si multe altele.

un avantaj care pe tine, ca si user obisnuit nu te va da pe spate este acela ca windows live messenger 9.0 vine cu API la liber. asa ca oricine se poate apuca sa creeze plug-in-uri, aplicatii si chiar un nou instant messenger pe baza lui. se trezeste si microsoft, in sfarsit…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*