incarcator USB pt nokia

asta e din categoria aia: “cum am putut sa traiesc fara…”.

nokia a lansat o jucarie pe cit de simpla pe atit de folositoare: un incarcator de telefon pe usb (Nokia CA 100). adik il bagi in portu usb 2.0 de la calculator si iti incarci telefonu ca de la orice priza.

si costa doar 35 dolari.

si asta intra pe wishlistu meu de craciun ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Daca te intalnesti cu Mos Craciun pe acolo, sa-i spui ca si pe wishlistu meu e incarcatorul asta. Si daca se poate sa fie si roz …

  2. era vba de 35 USD (dolari) nu lei… Intr-adevar, e destul de scumputz, dar, acum hai sa va dau o idee, ptr, cei ce shtiu ceva electronica: 1 buc mufa USB (se poate taia un prelungitor USB) cost ~6 lei, 1 buc sursa cip (3 pini) se gaseste la conex electronics. Trebuie sa aibe o tensiune stabilizata de 5V – 350 – 1000 mA (puteti renunta la acea sursa, da’ in cazu’ acesta, va trebui sa va asigurati K PCul la care incarcati telul, are o sursa destul de tzeapana. Costul chip-ului se poate ridica la max. 10 lei, + mufa “nokia” incarcare, o gasiti de cumparatla orice mag. de electronice, costa 3-4 lei, shi, voilla, cu 25 – 30 ron avetzi un incarcator home-made!
    Succese. Eu folosesc varianta fara sursa stabilizata, si merge perfect, de 2 ani :)
    Am avut nevoie de aceasta solutie de “criza’ ptr. ca eram in situatia de a folosi tel-ul pe post de modem 3G, si mi se tot descarca bateria.
    Numai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*