Windows Explorer in Windows 8

In urma cu mai bine de doi ani si jumatate am ales sa renunt la Windows.

Windows 8 vine sa-mi arate ca am luat cea mai buna decizie. Iata cum arata o aplicatie simpla precum Windows Explorer. Am numarat 21 sagetute, sagetele si triunghiulete indicatoare.

click pt detalii

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Se poate customiza sa dispara tot meniul acela….din cate se vede sunt comenzi simple pe care le poti accesa si cu right click.

  2. si totusi dpd al prodiuctivitatii, explorarul e superior lu finder. Riboanele ale sunt pt screenshoturi din manualul pentru persoane peste 50 de ani. In finder fara sa gadili sau sa ciupesti mouseu nu ajungi prea departe. Sa nu mai vb de search (in file, sau expresii regulate).

  3. Ce bine ca am un pc compatibil cu snow leopard. Acum, dupa 2 luni de utilizare imi dau seama. Mac e cel mai bun OS posibil!

  4. Pai vorbeam strict de explorer vs finder. Asa si in windows doar cu command windows processor (cmd.exe) nu mai ai nevoie de explorer cu pampoane si riboane. Cu cateva elementare cunostinte de dos iti faci treaba lejer din prompter. Iar la navigare rapida, in explorer ai adress path editabil, scrii path’ul direct de acolo, nu mai dai o grama de clici pana sa ajungi la fisieru cautat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*