Windows 95 running on Samsung Gear Watch

I guess having Solitaire may make the Samsung watch useful after all :)

All jokes aside, it’s cool to see how far the tech has gone in less than 20 years. On the other hand… holy cow! Windows 95 was released 20 years ago?!?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Sunt curios …merge greu ? Acu ceva vreme am fost surprins cat de bine mergea un windows 2000 pe un laptop cu o placa gravica trident si 8 mb ram. problema e ca mergea la fel de responsive ca lectopul meu actual (facem abstractie de interfata). de aceea apreciez softul apple si nu cel al nanosoft. Cum zice clasicul….unii nu era nascuti cand io juca solitaire. Sau naveta spatiala ce a dus omul pe luna avea mai multa putere de calcul decat calculatorul de pe masa (si vorbesc de ala cu care aduni cifre).
    Atata putere de calcul si irosirea ei pe like-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*