Windows 8.1

La prima vedere mi se pare prea incarcat. La a doua vedere mi se pare ca merge foarte mult catre Windows Phone. Ceea ce nu e rau la anumite capitole, doar ca lasa de dorit la multe altele.

Windows 8.1 pare genul de sistem de operare care e bun pentru o tableta si cam atit. Dar e bine ca exista si ca are un design interesant. L-as folosi ca back-up daca nu am de ales dupa OS X si Ubuntu.

Disclaimer: este o parere personala si este bazata pe experientele proprii cu Windows Phone 7, Windows 7 si video de mai sus. Nu vreau sa vad comentarii aberante si comparatii cu OS X de la useri frustrati.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*