NeNewsWire 4 Beta pentru OS X

Compania care a cumparat NetNewsWire a scos astazi o varianta Beta a versiunii 4. Un design nou (care aduce aminte de vechiul design), o icoana modificata si promisiuni de mai bine.

Prima beta nu are inca sincronizare nici cu Google Reader (care oricum dispare pe 1 iulie 2013), nici cu un alt serviciun online sau cu aplicatia de iOS. Dar developerii promit sa aiba toate cele.

E greu de crezut ca ar putea sa inlocuiasca Reeder in preferintele mele, dar ma bucur ca NNW isi revine si ca ar putea sa fie o alternativa serioasa pe piata de Feed Readere pentru Mac. In luna mai 2011 am renuntat la NNW in favoarea Reeder si de atunci nu am gasit o aplicatie la fel de buna.

Imi place si ca, pe perioada beta, NetNewsWire 4 poate fi cumparat la jumatate de pret – 10 in loc de 20 dolari. Plata se poate face si in lei.

Developerii il lauda pentru ca are o interfata nativa, optiune de bookmark pentru articolele pe care vrei sa le pastrezi, posibilitate de Share pe mail, Instapaper, Twitter si altele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Google Reader moare peste doua zile. Ce trebuie sa faci azi | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*