Windows 7 – primele greseli ale lui Microsoft

prima si cea mai mare greseala este legata de oamenii pe care i-a ales sa prezinte Windows 7. nu numai ca nu-mi inspira incredere, dar isi mai si spun “Windows Tutors”, copiind conceptul de la Apple.

apoi, de ce ma obligi sa vad un video care merge doar cu Silverlight. Flash exista peste tot fara sa fie nevoie sa mai descarc o aplicatie de 8MB.

lasa-ma sa iti fac embed la Video. vrei sa te promovez? nimic nu e mai bun decit un video care sa fie bagat pe blog.

in footer-ul propriului site nu te lua de concurenta, ci prezinta-ti produsele mai bine. daca pui poze de genul Asta, crezi ca rezolvi ceva?

apropo, daca tot faci un film de prezentare, nu strica sa ai sunetul mult mai bun, sa elimini zgomotul de fond si mai ales diferentele de nivel audio intre cadre diferite…

si ca sa nu ziceti ca ii cert prea mult: au facut si un lucru bun: windows 7 e la liber (cel putin in beta). varianta actuala “nu va mai functiona” pe 1 august. utilizatorii vor fi invitati atunci sa cumpere si sa instaleze varianta finala a Windows 7. sau sa apeleze la torrents…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Nu m-am uitat la el ca nu am de gand sa imi instalez silverlight, dar judecand dupa imaginea de preview e un Vista cu unele bug-uri reparate probabil (si altele noi).

  2. Nici eu nu m-am uitat la el ,pentru ca nu am de gand sa imi mai instalez silverlight !
    Daca vroiau sa fie vazut filmuletul de cat mai multa lumea , il lasau in flash .
    Eu inclin sa cred ca este doar un Windows Vista Ultimate , cu mici buguri reparate , pe ici , pe colo !

  3. Adrian, comentariul tau referitor la prezentatorii aia din film cum ca par cel putin “pe invers” e putin infantil, ca sa nu zic ca nu e la obiect… Cat despre Windows 7, e cam devreme sa ne dam cu parerile, mai mult sau mai putin obiective.

  4. Da o chestie TARE ii: la inceput au 2 laptopuri negre … apoi apar: unu’ rosu si unu negru (Dell XPS … caci au marginea aia argintie :( ) … iar la sfarsit revin la … cele 2 laptopuri negre … apropos … unu are I am PC pus drept, alalalt il are carn … iata “profesionalismul” de la Microsoft … :)

  5. Nici eu nu pot sa ma uit la film datorita Silveright, pe care nu am de gand sa-l instalez. Au gresit si continua sa greseasca. Se pare ca Microsoft nu intelege internetul.

  6. e 10 ianuarie si tot nu gasesc windows 7 pentru download. vreau sa il testez. nu aveti idee de unde il iau? nu e pe siteul oficial

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*