Suport Tehnic – pe fata

m-am apucat sa mai elegantzesc sidebar-ul. de azi, sub cartea de vizita din dreapta vezi 2 bannere frumos desenate.

nu mai au nevoie de nici o prezentare. folositi-le cu incredere!

si pentru cei care imi mai trimit inca emailuri cu intrebari legate de iPhone: nu aveti nici o scuza! totul e pe boio.ro: lasi intrebarea si primesti raspunsul…

apropo, va plac bannerele? m-am jucat aseara putin in photoshop si asta e varianta cea mai eleganta pe care am putut sa o gasesc.

Suport Tehnic pentru iPhoneSuport Tehnic pentru Mac OS X si MacBook Pro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*