Windows 7 in viziunea Apple

noile reclame spun totul…Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. “iDon’t buy brands who bash other brands” …parca asa strigau fanii Apple catre Verizon…In rest..superhaioase reclamele :)

  2. pe cand sa imi cumpar si eu imac am avut alte trebuinte cu bani asa ca pana la urma voi ramane cu pc si imi voi face upgrade la windows 7 sa vedem ce va fi ,astazi mi s-a blocat pc de 3 ori ,(vista),dar totusi imac-urile is enorm de scumpe

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*